Zet het weekend van 18 tot en met 20 maart in je agenda, want dan vindt de Professional Imaging-beurs in De Loods in Nijkerk plaats.

De grootste fotobeurs in Nederland waar je bijna alle producten op gebied van fotografie kunt zien, voelen en ervaren. Wat dit event ook bijzonder maakt zijn de lezingen en workshops waar nationale en internationale topsprekers hun kennis delen. Fotografen laten in het LiveShoot-theater zien hoe hun werk tot stand komt, vertellen over hun ervaring en delen hun visie met je.

www.professionalimaging.nl

SHUTR.photo op Professional Imaging

Het redactieteam zal aanwezig zijn op de Professional Imaging-beurs. Ons magazine SHUTR.photo heeft daar namelijk een stand en houdt een presentatie in het LiveShoot-theater. Drie Nederlandse topfotografen die een portfolio hebben in het laatste nummer, vertellen over hun carrière en laatste projecten. Chris de Bode vertelt over zijn serie waarin hij de dromen van kinderen over de hele wereld heeft vastgelegd, Susanne Middelberg deelt haar werkwijze voor het maken van indringende portretten en Alex Timmermans beschrijft hoe hij verhalen vertelt met enscenering en de edele analoge fotografische procedés, waar hij de laatste jaren veel succes mee heeft gehad. De drie fotografen leggen uit hoe zij op ideeën voor een fotoserie komen en hoe zij die tot een goed einde brengen. Daarbij geven ze tips over hoe je een expositie en publicatie regelt. SHUTR.photo heeft ook een stand waar je jouw foto’s kunt laten zien om in aanmerking te komen voor een portfoliopublicatie.

Profiteer!

LET OP: De speciale aanbieding van het SHUTR.photo abonnement inclusief gratis toegangskaarten tot de Professional Imaging 2017 is niet meer beschikbaar.