SHUTR.photo organiseerde de eerste SHUTR.salon samen met Olympus, en het was een groot succes. We waren overdonderd door de enorme opkomst en hoge kwaliteit foto’s die de jury plenair en topfotografen in de een-op-een-sessie mochten bespreken.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Bijna 250 mensen bezochten de eerste SHUTR.salon. Er zijn prachtige portfolio’s besproken en de zoektocht naar de nieuwe Olympus Featured Talent gaat online nog verder en iedereen die niet persoonlijk is besproken maakt uiteraard nog steeds kans op de hoofdprijs: een Olympus OM-D E-M1 Mark II met M.Zuiko ED 12-40mm f2.8 PRO, een portfolio in SHUTR.photo en kans om toegevoegd te worden tot het exclusieve Olympus Visionair platform!

Top 5

Op deze avond zijn 5 winnaars uitgekozen. Deze top 5 maakt extra kans op de hoofdprijs die aan het eind van het jaar wordt uitgereikt. In willekeurige volgorde

Rene Dissel


Peggy Safrie


Niels Kemp


Stijn Doors


Jelle Pieter de Boer
We laten hier één foto zien, er zijn meerdere foto’s besproken tijdens de reviews en worden twee foto’s geselecteerd voor de wedstrijd

Olympus Featured Talent
SHUTR.photo heeft een prachtig event achter de rug met topfoto’s maar de zoektocht gaat door! Natuurlijk maakt iedereen die niet op de eerste SHUTR.salon was of de jury-fotograferen niet persoonlijk heeft gesproken nog kans. De wedstrijd loopt nog tot en met oktober. Stuur hier in: www.shutr.photo/olympus. Ze zijn op zoek naar een fotograaf met een eigen stijl, die foto’s maakt die je bij de strot grijpen en die iets met je doen en duidelijk weet wat hij of zij wil. Professionals, semi-professionals en amateurs. Landschappen, portretten, reisfoto’s of architectuur. Iedereen mag meedoen en maakt kans om op het eind van het jaar zich wellicht aan te sluiten bij het Europese Olympus Visionary programma.

SHUTR.salon

Door overgrote belangstelling op deze avond kon niet elk portfolio beoordeeld worden. Aan het eind van het jaar zal er nog een SHUTR.salon georganiseerd worden waarbij de eindwinnaar word gekozen, houd daarvoor Zoom.nl en SHUTR.photo goed in de gaten. De top 5 zal daarbij aanwezig zijn en maakt extra kans maar de race is nog niet gelopen. Zoek jouw beste foto’s uit en stuur in!

www.shutr.photo/olympus